Qui som?

>> Sóc La Mª Ángeles Mesa Sánchez de l’AMPA de l’escola RAMON MUNTANER del barri de Bellvitge. Represento a les AMPA’s de les ESCOLES al Consell Educatiu de Ciutat de L’Hospitalet (CE) i formo part de la seva comissió permanent. Soc membre del grup impulsor del Projecte Educatiu de ciutat (PEC). També formo part del Comité de Competició del Consell esportiu.

IMPORTANT! Si sou d’un col:legi públic de primària i voleu compartir una experiència o traslladar al Consell Educatiu de Ciutat de L’Hospitalet (CE) qualsevol problema d’interès per a la resta de la comunitat educativa, feu arribar les vostres demandes a Mª Ángeles Mesa Sánchez : angeles_mesa@yahoo.es. Tan aviat com pugui provaré de posar-me en contacte amb vosaltres.

– . – . – . – . – . – . – . – . – . – . – . – . – . – . – . –

>> Sóc la Emma Núñez Ruiz. Abans havia estat al Consell Escolar del AMPA de l’escola Ramon Muntaner i tresorera de l’associació durant cinc anys.

El 2009-2010 es el meu primer curs a l’institut com a Secretària de l’AMPA de l’INSTITUT Bellvitge. Les meves companyes i jo emprenem els nostres projectes  amb moltes ganes i il·lusions perquè, encara que els/les fills/es es facin grans, SEMPRE necessitaran el nostre recolzament i continua sent responsabilitat nostra la seva educació.


A %d bloguers els agrada això: